ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy weboldalunk használóinak személyes adatait megvédjük, ezért felhasználóink adatait bizalmasan kezeljük.

Az adatgyűjtés célja, hogy magas színvonalú szolgáltatást-, és ezekről naprakész tájékoztatást tudjunk nyújtani.

Látogatói adatok gyűjtése

Azon látogatóknak, akik csak a nyilvános felületeit használják Online Kiállítótermet (weboldalt) nem tároljuk személyes adatait. Ez azonban nem jelenti azt, hogy látogatásairól nem gyűjtünk automatikusan bizonyos információkat statisztikai célból (például böngészési minta). Ezek az adatok azonban nem kapcsolhatók össze egy meghatározott személlyel. Az így gyűjtött adatokat kizárólag összesített módon használjuk fel weboldalunk elemzése, fejlesztése és működtetése érdekében.

Regisztrált látogatók adatainak gyűjtése és tárolása

Az Online Kiállítóterem (weboldal) bizonyos szolgáltatásai regisztrációhoz kötött. A regisztráció során megadott személyes adatokat nyilvántartjuk.

Hírlevél feliratkozók adatainak gyűjtése és tárolása

Az Online Kiállítóteremben (weboldalon) hírlevél feliratkozásra külön van lehetőség. A feliratkozás során kizárólag a felhasználó e-mail címét tároljuk.

A személyes adatok felhasználása és kezelése

 Személyes adatokat abból a célból használjuk fel, hogy felhasználóink igényeinek megfelelő szolgáltatásokt tudjunk nyújtani a Felhasználási Feltételeknek megfelelően.

A regisztráció érdeklődési kör szerint lehet Művész vagy Műkedvelő. A Művészként regisztrált felhasználók bizonyos adatait a weboldalon A Művészlistában, a Művész adatlapján illetve a kiállításoknál és képeknél megjelenítjük.

A megjelenített adatok: a regisztráló teljes neve, beceneve, művészeti tevékenységének köre, bemutatkozása, iskolái és saját weboldalának címe.

Hírlevél feliratkozóink tárolt e-mail címére időről-időre tájékozató levelet küldünk szolgáltatásainkól.

A személyes adatok védelme

Az Online Kiállítóterem (weboldal) szolgáltatásainak használatához átadott személyes adatokat megfelelő elektronikus biztonsági intézkedésekkel próbáljuk megőrizni, hogy személyes adatokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá.

Jogi követelmények

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki.

Fenntartjuk a jogot a felhasználó saját személyes adataihoz való hozzáférésre, valamint a nyilvánosságra hozatalukra, amennyiben a vonatkozó törvényeknek megfelelő, jogszerű hatósági megkeresésének teszünk eleget, valamint akkor is, ha az a rendőrség által gyanúsnak tartott illegális tevékenységekkel kapcsolatban szükséges, abból a célból, hogy az Online Kiállítótermet (weboldalt) megfelelően működtethessük, ezáltal magunkat és más a weboldal használóját is védjük.

A weboldal felhasználóinak jogai

A felhasználónak joga van arra, hogy az általunk kezelt személyes adatairól tájékoztatást kérjen, illetve, hogy ezen adatok módosítását vagy törlését kérje.

Hozzájárulás

Jelen nyilatkozat elfogadásával, illetve az Online Kiállítóterem (weboldal) használatával a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait gyűjtsük, tároljuk és a fenti célokra felhasználjuk.

Üzenetküldési lehetőség

 Az Online Kiállítóterem (weboldal) lehetővé teszi regisztrált tagjaink közötti belső üzenet küldő felület használatát. Kérjük ne feledkezz meg arról, hogy az ezen felületen közölt adatok nyilvános információk!

A nyiltakozat esetleges változásairól

Jelen Adatvédelmi nyilatkozatot bármikor módosíthatjuk, amelyről felhasználóinkat a Online Kiállítóteremben (weboldalon) tájékoztatjuk. Kérjük felhasználóinkat, hogy rendszeresen kövesse nyomon az esetleges változásokat.

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat a Felhasználási Feltételek része. Minden fent említett feltételt úgy kell értelmezni, ahogyan az az Általános Feltételekben szerepel.

hírlevél feliratkozás

 

A KepKiallitas.hu Online Kiállítóterem csoportos- és egyéni kiállítási lehetőséget kínál a művészek számára
és folyamatosan frissülő kiállításokat a kortárs művészetek kedvelőinek.

Minden jog fenntartva!
visiproject 2016

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához. További információ